Categories
In Danish

Engelsk falde-på-halen

I går aftes viste Channel 4 den engelske falde-på-halen-komedie ‘The Parole Officer‘. Det var en overdådig cocktail af løjerlige episoder, men på ingen måde original. Bare sjov. Filmen foregår her i Manchester, hvor hovedpersonen bliver rodet ind i en mordsag. Han overværer mordet, som begås af en korrupt (og umådelig ond) politimand, men bliver selv anklaget for det. Og så videre og så videre. The Parole Officer spilles af komikeren Steve Coogan, som selv er en Manchesterdreng. I Danmark er nok mest kendt for at spille hovedrollen som Tony Wilson i 24 Hour Party People, men han er vist en ret stor komiker herovre. Både som radio-, tv- og stand-upunderholder. Det har jeg dog ikke oplevet, men efter hans præstationer i de to nævnte film at dømme, er han faktisk sjov – og det på bedste britiske underdrevne og sarkastiske maner. I like. I aften viser samme kanal Nicholas Pileggi og Martin Scorseses mesterværk Goodfellas, så biografbudgettet har det godt i øjeblikket 🙂

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.