Categories
In Danish

Gu er jeg ej!

Via Plougmanns. I disse fodboldgale tider er det rart at få sat på plads, hvilken spiller man minder mest om. Selv om jeg er alt andet end lykkelig for resultatet af denne hersens test, skal resultatet vel offentliggøres. Det skal siges, at testen er fra verdensmesterskaberne for to år siden, og teksten, der følger personen, er derfor direkte misvisende: “You are Rivaldo You’re one of the best players on the planet. You lead by example and you’re way too refined to rake your studs down anyones shins. You do sometimes have trouble passing the ball to lesser players, though”. Jeg er jo selvfølgelig ikke enig. Rivaldo er en af fodboldhistoriens mest irriterende skikkelser, og han er ikke længere specielt dygtig til at trille med en bold. Måske det er derfor, jeg blev ham? Næææ, giv mig bogstaverne P I R L O og nummer 21 på ryggen, så skal I se løjer. Skal I så.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.