TIISSRRS

Jeg har valgt at samle Thomas’ vante op og offentliggøre min ønskeseddel til den komité, der skal arrangere hyldestkoncerten før mit bryllup (nej mor, jeg skal ikke giftes – det er bare sådan en idé der er opstået efter Frede og Marys Rock ‘n’ Royal koncert). Jeg regner med at eventet kommer til at hedde “TIISSRRS – The Immensely Intense San Siro Rock & Royal Showdown”. Da det er Thomas, der er kommet med ideen vil jeg følge hans taktstok og kun vælge fem navne. Jeg ville MEGET gerne have valgt 30-40 stykker, men det må man jo nok ikke. Jeg er gået efter navne som mange mennesker kender, for vi skal trods alt have skrabt ca. 80.000 mennesker sammen, der gider betale for at komme ind 🙂 Listet i den rækkefølge de skulle spille:

Som aftenen skrider frem kommer der dermed mere og mere sovs på drengen og slutter af med en omgang ophedet dansemusik med kongen af d’n’b. Det er ret tydeligt af sammensætningen, at jeg er ved at være en gammel nar, for det er vist kun The Streets, der ikke har været på toppen af poppen i omkring et årti. Africanism-feberen startede dog først for alvor for ca. tre år siden, så selv om de forskellige medlemmer af kollektivet har været fremme meget længere end det, synes jeg godt jeg tør sige, at det er ret nyt. Gymnasiemusikken hænger dog ved, jeg ved det, men det er helt bevidst, at jeg har sammensat en liste af, for mig, nostalgiske toner.

10 thoughts on “TIISSRRS”

 1. René: Jeg synes, at det er bemærkelsesværdigt, at du får lov til at bestemme ALLE bandsene til DIN bryllups-hyldestkoncert!!

 2. Hey, sjov idé:-) Af de navne du har valgt kender jeg umiddelbart kun lige Rage Against The Machine, skulle jeg selv vælge blev det nok noget med:
  TV2, Beatles ( genopstået naturligvis) Dire Straits, REM og Duran Duran:-) En noget anderledes liste:-) Men det er så dejligt at vi alle har forskellig smag:-)

 3. Det er da nu heller ikke nogen dum liste den der. Den ville vist også være garant for en god aften. Jeg ville nok hente bajere til drengene mens Dire Straits spillede, men derefter ville jeg være at finde på min pind igen 🙂

 4. Jamen der skal jo mange flere bands med. Til Frede og Marys var der 22 forskellige bands/solister, så der er masser af plads til, at du kan vælge fem også.

 5. He he, rart at se Lene stadig har bukser på. Altså i overført betydning.
  Jeg ville dukke op og headbange som en gymnasie punker til RATM, og resten ville jeg nyde som et nyt pust til mit musikalske univers.

 6. Du er garanteret en plads på første række, hvis du lover at gå tilbage til headbangerhårstilen fra gymnasietiden 😉

 7. Hej – nåh, er det ikke lidt kort skrevet omkring det bryllup dér? 🙂 – hvis du vil læse mere om bryllup, bryllupsplanlægning, lægge bryllupsbudget osv., så kik for http://www.bryllup.dk – der er mange gode ting!

  Der er bla. også en del om bryllupssange, festsange og festtaler på http://www.bryllup.dk !!

  Er du interesseret i at se eks. bryllupsfotos, så er der også en masse på Bryllup.dk!

  Skriv endelig noget mere om bryllup!

 8. Nu er jeg mildest talt ikke lige i bryllups-segmentet i øjeblikket, så det har lange udsigter.

  Men det var da hyggeligt, at du kiggede forbi med lidt bryllups-propaganda 🙂

 9. Sorry 🙂

  Jeg læste din blog som om du var i gang med at blive gift uden at din mor vidste noget 🙂

  Propaganda eller ej 😉

 10. Haha. Så ville det have været to år undervejs (indlægget blev skrevet for to år siden), men gode ting tager jo som bekendt tid.

  Mangler lige at finde en at gifte mig med, men jeg lover, at jeg skriver om bryllup.dk, hvis det sker en dag 🙂

Comments are closed.

Scroll to Top