TIISSRRS

·

·

Jeg har valgt at samle Thomas’ vante op og offentliggøre min ønskeseddel til den komité, der skal arrangere hyldestkoncerten før mit bryllup (nej mor, jeg skal ikke giftes – det er bare sådan en idé der er opstået efter Frede og Marys Rock ‘n’ Royal koncert). Jeg regner med at eventet kommer til at hedde “TIISSRRS – The Immensely Intense San Siro Rock & Royal Showdown”. Da det er Thomas, der er kommet med ideen vil jeg følge hans taktstok og kun vælge fem navne. Jeg ville MEGET gerne have valgt 30-40 stykker, men det må man jo nok ikke. Jeg er gået efter navne som mange mennesker kender, for vi skal trods alt have skrabt ca. 80.000 mennesker sammen, der gider betale for at komme ind 🙂 Listet i den rækkefølge de skulle spille:

Som aftenen skrider frem kommer der dermed mere og mere sovs på drengen og slutter af med en omgang ophedet dansemusik med kongen af d’n’b. Det er ret tydeligt af sammensætningen, at jeg er ved at være en gammel nar, for det er vist kun The Streets, der ikke har været på toppen af poppen i omkring et årti. Africanism-feberen startede dog først for alvor for ca. tre år siden, så selv om de forskellige medlemmer af kollektivet har været fremme meget længere end det, synes jeg godt jeg tør sige, at det er ret nyt. Gymnasiemusikken hænger dog ved, jeg ved det, men det er helt bevidst, at jeg har sammensat en liste af, for mig, nostalgiske toner.