Categories
In Danish

Uhadada

Alex Jensen, som er en høj mand, ville også gerne være skæv. Det blev han så ved at ryge (vil jeg tro) hash. Det er vist en ret normal måde at klare den sag på, men det må man altså ikke når man spiller basketball i den bedste danske liga. Alex Jensen spiller i Skjold/Stevnsgade og valgte at spille med cannabinoider i blodet – han (trommehvirvel) “>“dopede sig med hash”, som Politiken skriver. Det er selvfølgelig noget griseri, men tænk lige over den. Hvem fan… gider dope sig med hash? Hvorfor får han tre måneders karantæne for det? Han har hygget sig aftenen før med nogle kammerater (forhåbentlig), men at han bevidst har røget en lille bred før kampen for at være ekstra ugidelig og sløv tror jeg ikke på. Jeg har lidt svært ved at skulle se den store fordel i at være skæv når man spiller basket: “Hvaaaaaad, spiller du til mig? Jeg ved sgu ikke … er du sikker på det? Hmmmm. Hehehe. Hahahahaha. Fuck mand, jeg er sulten … Hvad? Udskiftning? Ã…rh mand, jeg troede lige du sagde udstifning. Hehehehe. Hahahaha … Hvad?” Men man ligger som har redt, og så skal man selvfølgelig straffes for at være så uprofessionel. Men det burde være klubben, der bestemte, hvad der skulle ske med deres spiller. Tre måneders karantæne for dumhed er meget. Og hvordan er det så lige karantænen klares. Jo jo, “karantænen kommer til at gælde fra 4. maj i år, så det er primært i sommerferien, at Alex Jensen må undvære træning og kampe”. Smart. Må han ikke engang træne? Smålighed.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

One reply on “Uhadada”

Comments are closed.