Boghandlere

Jeg kan godt lide boghandlere. Mest fordi de har en masse bøger, men også fordi de er flinke. I dag skulle jeg købe Oford Reader on Class, som er utrolig vigtig at have (det siger min underviser, Pat Joyce, som tilfældigvis har redigeret bogen, i hvert fald). Til mit held havde boghandlen tilfældigvis et “køb én få én gratis tilbud” på Oxford Readers, så jeg nip-nappede også Oxford Reader on Sexuality. Da jeg kom op til disken kunne den venlige ekspedient fortælle mig, at lige nøjagtig sexualitetslæseren ikke var med i tilbuddet … “but what the hell, this one time, mate”. Hehe. Nu er jeg dermed den heldige ejer af en 425 sider lang kronologisk historisk gennemgang af sexualitet, som går helt tilbage til de gamle grækere (som var en kæmpestor flok liderlige grise) og frem til i dag, hvor universitetsstuderende eksperimenterer med alle mulige former for sex (kun i USA, selvfølgelig). Hrm hrmmm. Først står den dog på en kulturhistorisk kritik af den gængse magtdiskurs, som er utidssvarende på grund af den overdrevne fokus på klasseanalytiske begreber. Jow jow.

Scroll to Top