Categories
In Danish

Endnu en fødselsdag

Far & Søn I dag er det min fars tur til at fylde år. Jeg ved tilfældigvis at han har prøvet det før, men det er da stadig en dejlig dag. Jeg har efter sigende være med til at give ham en telefon, men hvordan den ser ud, ved jeg ikke. Jeg kunne ikke finde på ret mange ting der var mere passende, end at sætte billedet her ind. Det er for lækkert. Far & Søn. Nøøøøøj, hvor er det smukt. Tillykke Papa.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.