Categories
In Danish

Lea, 1 år

Jeg har lige brygget en fødselsdagssang sammen til min niece, der fylder 1 år. I ægte dansk frimodig festsangskriverstil har jeg valgt at lav’ forkortelser og sørge for, at tekst og melodi ikke passer helt sammen, men at sangen stadig kan synges, hvis man læser den igennem et par gange. En enkelt slåfjel har også sneget sig ind. Undskyld, at jeg hverken har fundet et ClipArt-billede til at følge teksten eller har skrevet “Tillykke til Lea på den store dag” med super-trendy WordArt. Teksten er dog godt gammeldaws intetsigende. (Mel.: I dag er det x’ses fødselsdag) I det er det Lea hende sinses fødselsda’ hurrra hurra hurra, hun har sikkert lagkage i hele hod’t og fine lys’rød’ skoooo på og fårr dejlig mæææælk og kage til. Te’løk’ fra os fra Manchester

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.