Dagens top 25

Dagen i dag byder på flere festlige indslag. Her tænker jeg selvfølgelig især på arbejdernes kampdag og udvidelsen af EU. Ved sådanne lejligheder bliver de samme ord gerne brugt igen og igen, så jeg har valgt at kompilere en top 25 over de mest benyttede ord (hvor jeg ser bort fra gængse forholdsord osv.) Hvorfor lige nøjagtig 25? Fordi der nu er 25 medlemmer af EU, såmænd. Ord, der oftest vil høres i forbindelse med de rødes festligheder står med kursiv og udvidelsesflosklerne er understregede. Fællesord er selvfølgelig skråstregede: 01. første, maj 03. polakker, overstrømmer, grænserne 06. kammerater 07. EU 08. solidaritet 09. rødt, flag, smælde 12. medlemslande 13. internationale 14. billig, arbejdskraft 16. satans, østeuropæere 18. kolde, krig 20. nede (i), EF 22. dengang, jeg, var, ung Hvad mangler jeg?

Scroll to Top