Terrorister i Manchester

Efter alt at dømme havde en flok terrorister planlagt at slå til på Old Trafford når Manchester United møder Liverpool på lørdag. Ikke overraskende er det The Sun, der er mest skråsikker i sin sag og skriver i de mest lad-os-alle-være-forfærdede toner. Manchester Evening News skriver, at der sikkert ville have været tale om et kemisk angreb, hvis ikke 10 formodede terrorister var blevet fanget. De skriver endvidere, at der med stor sandsynlighed er tale om irakiske kurdere og nordafrikanere. ærgerligt at det blandt andet var kurdernes dårlige forhold til Saddam Hussein (eller omvendt, om man vil), der fik koalitionen til at gå i krig mod Irak. Det er lidt skræmmende at tænke på, at Fran og jeg ville have været inde at se kampen, hvis de var kommet i denne uge, som det var planlagt. Jeg tror nu jeg holder mig til en pub, selv om der nok er billige billetter at hente fra de mange rige tilrejsende folk fra London, der i hvert fald helt sikkert uden tvivl uomtvisteligt ALTID har holdt med United, men bare ikke altid har vist det. Jeg håber inderligt, at terroristerne har fået kolde fødder og for eftertiden holder sig langt væk fra Manchester (og helst alle andre steder også, tak). Der er endnu ikke fundet våben af nogen art, så måske der gemmer sig et par stykker mere rundt omkring i Stormanchester, der alene kunne lave lidt ravage. Måske er det ikke længere muligt at gøre stor skade på Old Trafford, som trods alt er stort og i den fri luft, men jeg tror nu jeg vil holde mig væk fra Trafford Centre i nogle dage. Rygterne går på, at angrebet ville finde sted på et stadion eller i et shoppingcenter og Trafford Centre ville helt klart være det mest prestigefyldte sted at ramme, hvis det ikke er muligt at slå til på Old Trafford. The Independent skriver dog, at det i stedet virker til, at det er butikscentret Arndale i midtbyen, der skulle være målet. Det er også meget stort og lige midt i centrum, men IRA slog også til her i 1996, så det ville ikke være specielt originalt, og dette center er ikke et sted hvor de rige og de kendte kommer. De tager ud til Trafford Centre for at handle. Jeg har heldigvis ingen penge at brænde af i et storcenter eller til at se fodbold, så jeg tror bare jeg holder mig til det stille forstadsliv i Levenshulme, hvor de i hvert fald ikke gider bombe noget. Det ligner jo allerede noget, der er blevet bombet 😉

Scroll to Top