Categories
In Danish

Blair har endelig fattet noget

Blair er endelig bukket under for presset om at lade EU-forfatningen komme til folkeafstemning, lige som det er besluttet i Danmark, Luxembourg, Holland, Irland, Tjekkiet, Spanien og Portugal. Med den store skepsis overfor EU, der er i England, ligner det i øjeblikket et nej og dermed et nej til forfatningen, som den ser ud nu, for alle lande. The Guardian har som sædvanligt en af de bedste og mest tilbundsgående artikler om Blairs u-turn, men også de danske medier har taget sagen op. De bedste artikler, jeg er kommet forbi: BBC Independent Politiken DR Information, Berlingske Tidende, Jyllands-Posten og TV 2 Nyhederne har endnu kun artiklen fra Ritzau på deres sider.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

1 reply on “Blair har endelig fattet noget”

Ja, der er ikke noget som at sætte europas folk til at stemme om noget, de, i hvert fald for Danmarks og Englands vedkommende, under ingen omstændigheder skal have noget af og i endnu mindre grad gider at sætte sig ind i.
Jeg elsker demokrati.

Comments are closed.