Stille på Anfield

I går tog jeg med Luke og et par af hans mates med til Liverpool for at se Liverpool spille mod Fulham på Anfield Road. Det var selvfølgelig en stor oplevelse at være på Anfield, men det var en lidt trist kamp, som endte 0-0. Stemningen var derefter. Jeg havde en idé om, at The Kop sang ustandseligt i kampens 90+ minutter, men sådan var det slet ikke. Stemningen var faktisk ikke bedre end da Flemming og jeg så Citys kamp mod Fulham, og Liverpool spillede endnu værre end City gjorde. Fulham var igen latterligt dårlige. Især Cheyrou og Kewell burde blive sat på en bananbåd med retning mod Det Indiske Ocean. Gerrard brændte et straffespark (det er ved at være en vane for Liverpool at gøre det) og de blev muligvis snydt for endnu et straffespark eller to. Det sagde de i hvert fald … dem der sad ved siden af mig 😉 Men øllene var gode, både før og efter kampen, og den klamme engelske hot dog i pausen var også bedre end kampen. Tilskuerne sang kun “You’ll Never Walk Alone” en enkelt gang (før kampen startede), men det fik jeg da i det mindste på video (5,58 MB – højreklik, gem som). Det var en stor oplevelse at høre dem brøle løs, og jeg ville ønske at de havde gjort det noget mere. Det må dog være svært at hive sig op, når man gennem en hel sæson har set middelmådig fodbold, og når vejret er så engelsk som det nu engang kan være med småregn og gråvejr. Alt i alt var det dog en stor oplevelse at være på et af de mest kendte og traditionsrige stadions i verden. At det nok snart skal udskiftes med et nyt og større, forstår jeg dog godt, for det er simpelthen ikke stort og flot nok til en klub af Liverpools størrelse. Det har masser af sjæl, men så er det vist også sagt.

4 thoughts on “Stille på Anfield”

  1. Fedt klip 🙂 Det kører fint her i Brux. Uden sammenligning 🙂 skal det siges, at det minder lidt om da Celtic besøgte Anderlecht. Der spillede de også “Never Walk…”, en flot gestus for udeholdet.

  2. På min anti-multi-tasking-maskine kører det som smurt i motorsekret. Måske det er dit Linuxhelvede, der ikke er konfigureret korrekt til højkvalivideo? Den eneste hakken der er hos mig skyldes mine rystende hænder under optagelsen, og det kan man desværre ikke gøre noget ved. Jeg kan i hvert fald ikke. Larmen er Liverpoolsupportere, der giver hals, men det kan selvfølgelig også lyde rimelig stygt.

  3. Okay, på min fantastiske supermaskine kører den video lige så godt, som min mor kører bil; langsomt, larmende og meget hakkende… 🙁

  4. Celtic ser ud til at være ret afholdte når de spiller på udebane. Jeg synes at kunne huske, at jeg har læst et eller andet med kampen i Villareal, men jeg kan selvfølgelig ikke huske hvad, hvor og hvornår!

Comments are closed.

Scroll to Top