Categories
In Danish

De franskmænd, de franskmænd …

De er lidt skøre i Frankrig, det har aldrig været en hemmelighed, men nu går deres landsholdstræner altså over stregen. Politiken skriver i dag om Thierry Henry: “Men det sendte også Thierry Henry op på 29 sæsonmål, og den franske landsholdsmålmand er ud over topscorertitlen i England også tæt på at vinde den prestigefyldte gyldne støvle, som gives af en række europæiske fodboldmagasiner til årets målkonge.” Hvorfor bruger Jacques Santini dog ikke Henry som angriber? En mand, der er på vej til at vinde den gyldne støvle, bør da ikke bruges som målmand 😉 Og nu vi er ved Arsenals kamp mod Leeds, vil jeg da gerne lige takke Arsenal for at udtvære Citys konkurrenter i kampen om at blive i Premier League. Det er vist nødvendigt at få hjælp udefra.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

2 replies on “De franskmænd, de franskmænd …”

lad dog være med at genere den franskelandstræner……….. i fede bøsserøve ……..!!!!!!

Comments are closed.