Jeppe, 2 år

I dag er det så min nevøs anden fødselsdag. Min tvillingesøster med mand har arrangeret fødselsdag med boller, lagkage, kagemand, varm kakao og hvad der ellers dertil hører. Nogle gange er det direkte træls at være et stykke hjemmefra. Kagemanden står min far som altid for, og det skal siges, at der er en grund til, at han bliver hyret til at lave den hver gang. Damn, jeg savner hans kagemænd – helst med Matadormix ovenpå. Vigtigst af alt går jeg dog glip af knægtens jubelbrøl, når han pakker noget farvestrålende op. Sidste år fik han også lov til at gå ombord i sin helt egen lagkage, det var lidt af et syn! Nå, men tillykke til Jeppe med de to år, håber du ikke bliver forpestet af din fars trang til at holde med Juventus (jeg kan leve med, at du holder med Liverpool, selv om det ikke er noget, jeg er stolt over).

Scroll to Top