Categories
In Danish

Duran Duran er tilbage!

Duran Duran er i øjeblikket på 25-års jubilæumstour, og jeg ligger inde med en billet til deres show på lørdag d. 17/4 her i Manchester. Billettens ejer er desværre blevet forhindret i at komme herover fra Danmark, så billetten er nu til salg. Der er tale om en VIP billet til en værdi af $295, men prisen kan selvfølgelig forhandles. Jeg lægger hus til og henter dig ved ankomst i Manchester. Hvis du ikke kender byen, kan jeg også følge dig til MEN Arena, hvor det hele foregår. Send mig en mail hvis du er interesseret – eller skriv en kommentar til dette indlæg.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

1 reply on “Duran Duran er tilbage!”

Comments are closed.