Angrebet er indstillet

Det bedste forsvar er angreb. Det har selvfølgelig ikke noget at gøre med dette indlæg, men jeg ville bare gerne lige slå det fast. Freepaq har igen været nede i et par døgn, denne gang angiveligt på grund af et såkaldt DDoS angreb. Som sædvanlig blev vi ikke advaret eller informeret om nedetiden. I stedet skrev de på deres hjemmeside d. 14/4: “Vi bliver i øjeblikket DDoS angrebet, hvorfor der er nedsat fremkommenlighed til vores kunders websider.” “Nedsat fremkommelighed” står her for “ingen adgang”, men lad nu det ligge. I dag omkring klokken 15:00 blev jeg træt af det og skrev følgende mail til dem: “Hej Freepaqsupporter Hvordan står det til med DDoS angrebet? Ved I hvornår hjemmesiderne igen bliver tilgængelige? I har sikkert forrygende travlt lige nu, men bare en enkelt linje her eller på jeres hjemmeside ville være rar, så vi ved, hvornår vi kan regne med at være online igen. Tak for hjælpen og held og lykke i kampen mod angrebet René/renecnielsen.com” Jeg har selvfølgelig endnu ikke fået svar, men for et par timer siden kiggede jeg forbi deres hjemmeside og så, at de denne gang offentliggjorde, at alt igen kørte som det skulle. Desværre skrev de: “Torsdag aften blev vi ramt af et DDoS angreb, og der har indtil nu ikke været fremkommenlighed til vores kunders websider. Angrebet er nu stoppet og der er igen fremkommenlighed. Vi er igang med at undersøge hvem der har foretaget angrebet. Vi beklager nedetiden mange gange.” Det er jo pænt, at de undskylder, men at de skriver, at det er siden torsdag aften angrebet har stået på, irriterer mig grusomt. Hvorfor ikke være ærlige og indrømme, at det har stået på i to døgn og ikke kun natten over? Det er da for dumt, når der lige nedenunder står, at angrebet begyndte onsdag. Nå, well … siden er oppe igen, og de er billige, så der er vel ikke noget at klage over (mere end jeg lige har gjort). Jeg er dog i et helt perfekt øv-hvor-er-jeg-sur-på-verden-humør og det vil jeg ikke lade gå til spilde. Jeg tror dog, at jeg vil lade freepaq få fred for nu og i stedet revse nogle andre. Forvent snarligt et indlæg om regeringen og/eller Dansk Folkeparti eller krig/George W. Bush. UPDATE: Mandag d. 19. april klokken 21:47 modtog jeg følgende mail: Hej Rene, Fra onsdag eftermiddag til fredag eftermiddag oplevede vi desværre et DDoS angreb mod vores webservere der gjorde at hele vores linie blev lagt ned. Vi valgte at blokere helt for vores webservere, således at andre services hos både Freepaq og Infopaq virkede indtil angrebet var stoppet. Vi beklager nedetiden mange gange, men vi havde desværre ikke andre muligheder end at vente på at angrebet stoppede. Vi undersøger p.t. hvem der stod bag angrebet. Med venlig hilsen X – Freepaq Det var jo egentlig meget venligt af dem at svare, selv om det efterhånden er et par dage siden. Det takker vi for.

Scroll to Top