13 thoughts on “Nu vi er ved DF”

 1. Hun er 29 år gammel? Og læser Jura? Ja, det er en lille hemmelighed at visse jurastudiner lader sig finansiere af ældre mænd, der så til gengæld udnytter dem groft sexuelt. Men at Mogens Camre var i besiddelse af den slags penge, det anede jeg vitterligt ikke.

  Jeg kan ikke tro, at dumhed er den eneste faktor, der spiller ind – ikke når det gælder at være sammen med charmeprisen Mogens Camre.

 2. Hvis man er 22 og gifter sig med en gammel – og klam ikke mindst – psykopat-agtig klammert, burde der så ikke være nogen, der kom og hentede én? Hun kan jo for pokker ikke være rask! Det er tilsyneladende ikke gået over, for nu har de efterhånden fejret deres 10 års bryllupsdag. Vi lever i en syg syg verden.

 3. Hvordan er det nu? Er DF for eller mod kriminaliseringen af mænd, der betaler for sex?

  (Til hvis nu jeg engang bliver kendt og nogen gerne vil finde nogle krasse udtalelser fra mig og bruge dem mod mig: Undskyld, den var lidt grov … men han er altså klam og det må hun da vide. At jeg dermed indirekte kalder hende en luder, skal dog mest af alt ses som en slags joke-agtig ting. Lidt. Eller…)

 4. DF er helt klart ikke for kriminalisering – de er trods alt støtte til regeringen og sådan et godt gammelt liberalt erhverv skal da have lov at trives – de bestemmer jo selv (alle ved jo, at mange unge kvinder hemmeligt drømmer om sex med mange forskellige mænd med varierende grader af klamhed). Desuden ville det jo være at skide i egen rede at stemme for kriminalisering – om man så må sige.

 5. Nååh ja, det er rigtigt. Jeg glemmer nogle gange, at de prostituerede rent faktisk nyder det. Der er altså også noget utroligt givende og spændende ved at leve et liv med fornedringer, evige voldstrusler og usle boligforhold. Godt vi har de borgerlige og Dansk Folkeantipati til at minde mig om den slags.

 6. Bliv mentalundersøgt, René. Du opfører dig som en der påstår, at børn som udsættes for pædofili selv er ude om det. Du er klam.

 7. Ja, fy for satan René, hvor er du bare en gammel gris! Det fremgår tydeligt af alle dine indlæg! :o)

  Jeg går lige herover…

 8. Er godt nok blevet lidt utryg ved at læse alle sokkens kommentarer andetsteds på siden. Skal bare lige være sikker på at jeg har gjort noget kriminelt – eller mangler der et ikke?
  Det er godt nok meget sur at blive over en spøg mellem venner – jeg har da drukket kaffe med Mogens C. (godt nok ikke frivilligt, men hvad). Jeg gætter på at sokken hedder Lene C. i virkeligheden. Håber ikke jeg bliver anholdt for det gæt.

 9. Hehe. Sokkens sande identitet er kendt af redaktionen 😉

  Og nej, det er ikke Lene Camre 🙂

Comments are closed.

Scroll to Top