Kun til at hulke over

Lene og jeg så Ang Lees Hulk i forgårs. Det skulle vi ikke have gjort. Jeg havde helt ærligt regnet med mere, når vi har at gøre med Ang Lee. Jeg var helt pjattet med både The Ice Storm & Tiger på spring, drage i skjul, men Hulk synes jeg altså ikke om. Hvorfor skulle filmen vare 138 minutter? Der var ikke engang plot til at fylde en kortfilm på de 38 minutter. Tidsspilde. Hjernedød nonsens. Og han er også kun gået tilbage hvad angår special effects. Tiger på spring var ret veldrejet i den henseende, men Hulk… øv, hvor er jeg skuffet. Lad være med at se den, hvis du ikke allerede har begået den fejl.

4 thoughts on “Kun til at hulke over”

 1. … og så selvfølgelig at en stor autoritet inden for feltet som mig anbefaler dig at holde dig væk, ikke?

 2. Her følger to grunde til at jeg ikke ville se filmen.

  1. – En film med 4 security guards??

  Lou Ferrigno …. Security Guard
  Stan Lee …. Security Guard
  Regi Davis …. Security Guard
  Craig Damon …. Security Guard

  2. Introen på thehulk.com

Comments are closed.

Scroll to Top