Categories
In Danish

Danlænder

Vores lokale posthus er et mærkeligt sted at komme – langt hen ad vejen fordi de blandt andet også sælger toiletpapir, udvalgte madvarer osv. Derudover har det indiske par, der bestyrer det, lidt svært ved at finde rund på det europæiske kontinent. Flink postkvinde: Where to? Mig: Denmark, please. Flink postkvinde: Bum, bum, bum. There – The Netherlands. Mig: It’s not going to the The Netherlands. Postkvinde: Didn’t you say “Denmark”? Mig: Yes. Postkvinde: Isn’t Denmark The Netherlands? Mig: Nope. Sur postkvinde: Hmmm … there, Denmark. £3,65. Mig: Alright. Cheers. Sur postkvinde: Could you hand me the letter, please? Mig: Yup. Here you are. You can have this letter as well (finder et andet brev til Danmark frem). Meget sur postkvinde: Hmmmm. £4,95. Mig: No problem (rækker hende en tier). Meget sur postkvinde: Thanks. Mig: Cheers. See ya. Meget sur postkvinde: Hm.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.