Nedetid

Jeg tror at Freepaq har slået den eksisterende rekord. Jeg har været afskåret fra MySQL-serveren i tre døgn! Det var dog først for fem timer siden, at jeg gjorde dem opmærksom på det, så de skal da ikke bære hele byrden selv. Grunden? De har kun support i dagtimerne og kun på hverdage, så at begynde at klage i fredags da jeg opdagede det ved 20-tiden ville være fjollet. Meget kunne jo nå at ændre sig før de mødte på arbejde igen mandag. Det gjorde det ikke. Det må være betingelserne når man vil have så meget som muligt for så lidt som muligt, men jeg havde egentlig regnet med, at de ville opdage fejlen selv, for det kan da ikke passe, at det kun var mig, det gik ud over. En server, der går ned, skal altså opdages – også selv om man er en af danmarks billigste leverandører. Jeg har endnu ikke fået et svar på min mail, og de har endnu heller ikke skrevet på deres hjemmeside, hvad fejlen var. Men det forventede jeg sådan set heller ikke. Normalt vælger de nemlig klogt nok ikke at offentliggøre alle fejl og nedetider, da de ikke ville få mange nye kunder så 😉 Men nu kører vi igen. Tak for en til tider ganske fornuftig service. Update Klokken 16:48 modtog jeg følgende mail: “Hej Rene, Vi har i weekenden haft problemer med vores mySQL server. Problemet er nu løst. Vi beklager fejlen mange gange.” Det er jo rart lige at blive sat ind i, hvad grunden er til, at min hjemmeside har været ukampdygtig i tre døgn. Tak for svaret.

Scroll to Top