Weekenden hvor alt klappede

Alt gik som det skulle i denne weekend. Jeg fik drukket en røvfuld guldøl og alt, der lugtede lidt af fodbold gik min vej (engelsk-dansk, I know 😉 ). Fredag var jeg til Yogis fødselsdag (fyren jeg skal til Dublin med i aften). Vi var på Sand Bar. Som alle andre pubs stoppede de udskænkningen klokken 23:00 så vi var tvunget til at gå et nyt sted hen, hvis vi ville have mere alkohol. Vi gik videre til et andet sted. Denne gang faldt valget på Thirsty Scholar, som helt sikkert kan anbefales til alle der har trang til at se en DJ på 200 kg. (rockertype med lædervest, skallet isse og lede tatoveringer) genoplive udødelige klassikere som Green Day og Offspring sammen med lidt hyggeligt dødsmetal. Fire stjerner ud af fem for underholdningsværdi.
Jeg sov af gode grunde til langt ud på formiddagen lørdag (undskyld Snake, at jeg ikke vil have noget ud af dagen). Omkring middagstid begyndte jeg lige så stille at bevæge mig ind til centrum, hvor der jo skulle være optog i forbindelse med den irske festival. Det var meget spast og jeg fik da set et par skøre irere. Det vigtigste var dog, at jeg gik på DryBar for at se derbyet. En overlegen 4-1 sejr til City skal man ikke forvente at se igen. DryBar var lidt af en oplevelse – jeg var ret imponeret, men har siden lært, at det måske ikke er det fedeste sted i byen at komme. Jeg er sådan set ligeglad – jeg synes at det var et fedt sted. Jeg overlevede, selv om jeg var den eneste der jublede da City scorede det første mål. Af samme grund overvejede jeg at gå i pausen, men der kom et par City-folk mere, så jeg blev. Om aftenen fulgte jeg Juventus-Milan via net-radio, og det var jo nærmest en endnu større fornøjelse. Milan er efter sejren på 3-1 nu 7 point foran Roma og 9 foran Juventus. Juventus har derfor kun pokalturneringen tilbage i denne sæson – sweet. Det samme er tilfældet med United, som nu er 12 point efter Arsenal. Milan har på den anden side mesterskabet og Champions League at kæmpe om. I DK sejrede AaB i Ã…rhus og Brøndby fik bøllebank på hjemmebane. Forestil dig et humør jeg er i. Jeg er ustoppelig. Og i aften går turen til Dublin, hvor verdens bedste Guiness venter på mig (ja, der er forskel på Guiness, og jeg er meget overbevidst om, at de bedste findes på hjemmebanen).

Scroll to Top