Categories
In Danish

Supertirsdag i morgen

… ikke at jeg regner med at få en ubeskriveligt god dag, men i stedet er der dømt “Super Tuesday” i kampen om at blive demokraternes præsidentkandidat. Hvis John Kerry får en god dag i morgen, bliver han på det nærmeste umulig at hente for John Edwards, mens en god dag for Edwards kan få ham i stemnings-førertrøjen (og ikke flest delegerede endnu). Kerry fører i øjeblikket med 754-220 og i morgen skal de kæmpe om hele 1.151 delegerede, så alt er på sin vis åbent. Men … alt (dvs. meningsmålingerne) tyder på at Kerry vinder alle delstaterne i morgen, og som sagt ser det dermed dystert ud for Edwards. Vejen er dermed banet for, at endnu en rigmandssøn kan kæmpe for at blive præsident – heldigvis er det denne gang en demokratisk rigmandssøn.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.