Categories
In Danish

Ingen dikkedarer

Iron John vandt ni ud af supertirsdagens ti stater, og Howard Dean vandt den sidste selv om han allerede havde trukket sig. Dermed måtte John Edwards se sig slået i alle gårsdagens valg og han har derfor trukket sig fra valgkampen. Demokraternes kandidat til præsidentposten er dermed John Kerry, som nu skal til at kæmpe sig gennem en valgkamp mod George W. Bush. Det bliver spændende at se, hvem Kerry vælger som vicespræsidentkandidat, for efter Clarks tilbagetræden blev han nævnt, mens det nu i stedet er Edwards, der nævnes som topkandidat. Det bliver svært for Kerry, for i en oversigt over kandidaternes økonomi, der blev opgjort pr. 31/12 2003, kan det ses, at Bush havde $132.000.000 at gøre godt med i valgkampen mod Kerrys $28.000.000. Men mon ikke Kerry er begyndt at få flere penge i kassen, selv om han nok aldrig når op på de astronomiske beløb, som Bush kaster ud af viduet. Det nedtrykkende er, at det ofte er den med det største budget, der vinder valget – eksempelvis i 2000. Meeeeen … han har jo lige vundet primærvalgene uden at have det største budget af de demokratiske kandidater. Men Kerry klør på fra starten, og på hans hjemmeside kan man se hans takketale, hvori følgende er en del: The Bush Administration has run the most arrogant, inept, reckless, and ideological foreign policy in modern history. This President wants to run on national security. Well, if George Bush wants to make national security the central issue in 2004, I have three simple words for him I know he understands: Bring it on Det lader da til, at han er klar til at tage kampen op … tsk … amerikanere!

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.