Categories
In Danish

Statistik

Jeg er i fuld gang med at lave noget statistik for universitetet derhjemme (bare rolig, det er slet ikke så svært), så mit liv er sat på hold i dag. I går fik jeg tid til at se “Sex Lives of the Potato Men“, som ganske givet må være en af de sjoveste film nogensinde. Hvis du holder af platheder og sex er det en film for dig, men hvis du, som Guardians kritiker, Peter Bradshaw, er modstander af sådanne ting, så glem det. Det er ikke en intellektuel film, og det er nu rart og forløsende en gang imellem. Jeg synes endda, at filmen viser menneskeheden (især kvinder) fra den bedste side: Hvis de kan få sex, så kan vi alle 🙂

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.