Categories
In Danish

Find mig på Google

Nedenstående er nogle eksempler på ting, man kan Google, og få min hjemmeside som bedste hit. Nogle er mere åbenlyse end andre, og jeg vil endda også kalde et par af dem skræmmende. Hvis man eksempelvis gerne vil vide mere om blogosfærens skabninger, er jeg den første, som Google synes, man skal gå til:

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.