Huh?

Dagen i dag har været meget mærkelig. Siden nytår har det gennemsnitlige antal unikke besøg ligget på 19,5 om dagen på denne blog. Torsdag havde jeg 369. Jeg kan ikke helt finde ud af hvad det skyldes, for jeg har ingen statistik over referers. Jeg er dog ret overbevist om, at det har noget at gøre med, at jeg valgte at kommentere på Sexstarz-sagen. Når man søgte på “Sexstarz” i Google stod jeg listet som nummer 11, men det var ret tydeligt ud fra den lille del, man får at se af teksten, at jeg henviste til Kamal Qureshis hjemmeside, og ikke selv havde cd’en til at ligge. Det må dog være det, der er tale om, for at jeg skulle have fået 300 spritnye læsere i løbet af en enkelt dag er vist at sætte sine forhåbninger op. Jeg vil dog sige til alle de nye mennesker, der har kigget forbi, at I er velkomne til at komme tilbage en anden gang. I skal dog ikke regne med at finde ret mange referencer om urin- og dyresex her. Der er her tale om en yderst lødig blog, som måske nok til tider forsøger at være lidt belærende, men jeg tror nu ikke, at jeg begynder at fortælle om mine sexuelle udskejelser. I kan allerede læse om dem under “fantasier” på Sexstarz cd’en* 😉 Jeg henviser her til, at det selvfølgelig ikke skal tages bogstaveligt, da jeg i den situation vil komme i karambolage med min kæreste. Undskyld på forhånd. *Her træder Lene ind af døren Mig: “Jeg gør det aldrig igen. Det var bare lige så oplagt. Jeg har sagt undskyld. Ja, jeg tager opvasken nu. Og vasker sengetøj, ja. Og stryger mine boxershorts, ja ja. Ja, jeg skal nok huske at komme med avisen og en øl så du kan se serier med fødderne oppe.” Jeg bliver nødt til at gå. Hej hej. Her træder jeg ud af døren

Scroll to Top