In Danish

Hvordan er Manchester?

Et par stykker har efterhånden spurgt mig: Hvordan er Manchester? Så svarer jeg selvfølgelig: “Det er faktisk ret fedt. Et super-godt universitet, masser af suveræne karry-restauranter og fede klubber”. Men der er også en anden side af byen. Jeg har fundet et udtryk for noget af det, byen er mest kendt for, på DMIs opdaterede og yderst fancy-smancy hjemmeside: Vejret i Manchester

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

  1. Der er sgu da i det mindste 10 grader varmere end her – hvilket egentlig overrasker mig lidt.

Comments are closed.

%d bloggers like this: