Categories
In Danish

Kommunesammenlægning

Nu de skal til at lægge en masse kommuner sammen, har det selvfølgelig skabt en masse ståhej. Men hvorfor dog? Det er jo ganske åbenlyst, at der sidder dybt inkompetente personer rundt omkring på rådhusene og dikterer de måbende borgeres rettigheder og muligheder. Sidste skud på stammen er Hvidebæk Kommunes næsten enige byråd (14 ud af 15), der vil tvangssterilisere kommunens tabere. Hvad er dog det for en idé? Ikke engang Dansk Folkeparti vil gå med til det, men alligevel kan en hel kommunalbestyrelse blive enige om, at det da er en fortræffelig idé. Pføj. Afskaf dog de små kommuner, så der kan komme nogle tilnærmelsesvis kompetente mennesker til at bestemme over andres liv (og mulighed for at skabe det). Jeg ved udmærket godt, at tabere er dyre og at deres børn også er det, men at løse “problemet” ved at fratage mennesker retten over deres egen krop er simpelthen for langt ude. Også selv om man ikke kan stave og hellere vil have pils end pasta. Og måske har glemt at vande blomsterne i sidste uge.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.