Kommunesammenlægning

Nu de skal til at lægge en masse kommuner sammen, har det selvfølgelig skabt en masse ståhej. Men hvorfor dog? Det er jo ganske åbenlyst, at der sidder dybt inkompetente personer rundt omkring på rådhusene og dikterer de måbende borgeres rettigheder og muligheder. Sidste skud på stammen er Hvidebæk Kommunes næsten enige byråd (14 ud af 15), der vil tvangssterilisere kommunens tabere. Hvad er dog det for en idé? Ikke engang Dansk Folkeparti vil gå med til det, men alligevel kan en hel kommunalbestyrelse blive enige om, at det da er en fortræffelig idé. Pføj. Afskaf dog de små kommuner, så der kan komme nogle tilnærmelsesvis kompetente mennesker til at bestemme over andres liv (og mulighed for at skabe det). Jeg ved udmærket godt, at tabere er dyre og at deres børn også er det, men at løse “problemet” ved at fratage mennesker retten over deres egen krop er simpelthen for langt ude. Også selv om man ikke kan stave og hellere vil have pils end pasta. Og måske har glemt at vande blomsterne i sidste uge.

Scroll to Top