In Danish

Så er Erlend Loe også slugt

Ham Erlend Loe er en fornøjelig fætter. Jeg må finde noget mere af ham. Jeg er sjældent blevet underholdt så godt. Lene og jeg var inde at se Lost in Translation i går. Det er langt fra den bedste film jeg har set, men på den anden side meget underholdende. Bill Murray gør det godt, hviket jeg ikke havde forventet. Der er dog ikke rigtig noget at tænke over efter filmen, så den går nok hurtigt i glemebogen. Men så må jeg jo bare fylde noget mere på huskebogen. Forslag?

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

  1. “Fight Club” og andet godt fra Chuck Palahniuk. Lidt Philip K. Dick (fx Øjet på Himlen) eller Ray Bradbury.

  2. Jeg vil se om jeg kan komme i nærheden af noget af det foreslåede. Umiddelbart ser det i hvert fald indbydende ud.

    Takker.

Comments are closed.

%d bloggers like this: