Categories
In Danish

Skønlitteratur til folket (mig)

Ahhhhh … det er fedt at have ferie. Jeg har nu fået læst Jonathan Safran Foer: “Alt bliver oplyst”. Det var slet slet ikke nogen dum oplevelse. Jeg skal nu fluks i gang med Erlend Loe: “Naiv.Super.”, som jeg lige har lånt af Jakob. I aften står den på biograftur med Lene. Vi ved dog ikke helt hvad vi skal se endnu. Hun har vist allerede set de fleste film, men vi må da være i stand til at finde en enkelt film, der er bare en lille smule ved, som hun ikke har set?!!?!

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.