Så er jeg i Bruxelles

Ved hjælp af en “orangebillet” kom jeg på kun lidt over 5 timer fra Aalborg til København, hvorfra jeg fløj med Virgin Express til Bruxelles. Turen gik sådan set fint nok, men ved min side sad verdens hidtil mest syge person (det syntes hun i hvert fald selv). Hun fik gratis vand af den venlige stewardperson og lod sig mildest talt ikke gå på af, at jeg sad der også. Hendes garnnøgle lå praktisk talt i mit skød og hun sørgede for at sætte sin kuffert ved mine ben, så jeg ikke kunne strække dem ud (benene). Desuden stank hun af hvidløg. Den venlige dame med madvognen valgte efter afgangen fra Ã…rhus at proklamere over anlægget: “Velkommen bla bla salgsvognen bla … og husk så, at I har betalt billetten, så I kan lige så godt kigge på den smukke natur – den er der så meget af rundt omkring.” Se, det er da vist sådan noget de kloge mennesker inde på borgen kalder bavl. “Den er der så meget af rundt omkring”. Tsk. Desuden vil jeg meget gerne selv have lov til at bestemme, om jeg synes at 400 km. banelegeme med tilhørende affald er smukt. Da vi kom til Københavns Hovedbanegård, var der også en kontrollør under oplæring, og DSB havde af uransagelige årsager valgt at sætte en alt for gammel og alt for garvet oplærer på opgaven: “Det hedder sig at sådan et IC3-tog kører på diesel, men det er løgn og latin. Der er fire dieselmotorer, men de producerer strøm, som toget kører på. De producerer nok strøm til at 1100 mennesker kunne leve af det.” Jeg hørte, ikke overraskende, derefter kvinden under oplæring sige: “nå”

1 thought on “Så er jeg i Bruxelles”

  1. Hvorfor oplever jeg aldrig den slags morsomheder, når jeg kører med tog? Jeg vil have mere i rabat næste gang :/

    Okay, det passer ikke helt. Hvis man keder sig, kan man altid lytte til andre menneskers samtaler. Sidst jeg gjorde det, hørte jeg en ret bøsset type omtale Orwell’s “Animal Farm” som en “virkelig smuk bog”. Jeg var ret tæt på at gå over til ham og kaste op på hans designerskjorte.

Comments are closed.

Scroll to Top