Kakà gjorde det igen

Så er AC Milan fire point foran “Den Gamle

Luder

Dame” Juventus. Efter at Kakà scorede endnu et drømmemål fra 30 meter, forsvaret og Dida holdt buret rent for syvende kamp i træk og Juve Merda tabte 2-0 til Lazio i Rom, bør Milan overvintre på førstepladsen i Serie A. Jon Dahl Tomasson spillede igen hele kampen – sikkert kun fordi Pippo Inzaghi stadig er skadet. Roma kan dog komme op på siden af Milan hvis de vinder over Chievo Verona senere i dag – men jeg har sat hele min formue på Chievo i den kamp 😉 Tirsdag gæster Celta de Vigo fodboldens La Scala, San Siro, for at spille den sidste kamp i gruppespillet i Champions League, men det bliver nok ikke et Milan-hold i stærkeste opstilling, de kommer op mod. Milan er sikre på at vinde gruppen og skal spille Interkontinentalfinale i Japan mod Boca Juniors næste weekend. Hvis Milan vinder den kamp, bliver de verdens mest succusrige hold i den turnering.

3 thoughts on “Kakà gjorde det igen”

 1. Hej René,

  Synes at du i din fodboldupdate forbigår de det største resultat her i weekenden. Barca-Madrid 1-2. dermed sluttede 20 års forbandelse på Camp Nou. De Kongelige styrer nu sikkert mod mesterskabet..

  Har iøvrigt hørt at Milan allerede har sendt 7 stamspillere til Tokyo, så mon ikke man ser et par danskere på Tirsdag.

  ps. City er da gået helt død!!

  Ha´ en god dag..

 2. OK, så. Tillykke med sejren mod et hold fra midten af den spanske første division. Jeg vil også lige henvise til at Ronaldo ikke trives i Real (http://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=297941). Jeg håber virkelig at han kommer til Inter så han kan starte med at forpeste deres hold.

  Ja, du har fuldstændig ret. Maldini, Nesta, Cafu, Pancaro, Pirlo, Gattuso og Shevchenko tager til Japan i dag, så hele det normale forsvar er ude og den eneste angriber med mål i benene i øjeblikket er væk i kampen i morgen. Det skulle MEGET gerne give plads til de to danskere, især fordi Inzaghi nok stadig ikke er klar. Jeg gætter på, at det giver følgende opstilling:

  Abbiati
  Simic, Costacurta, Laursen, Kaladze
  Brocchi, Ambrosini, REDONDO, Serginho
  Tomasson, Borriello

  Sidst men ikke mindst: Ja, City er gået helt død, men det er vel kun hvad man kan forvente 😉 Kevin Stuur Ellegaard får da i det mindste noget spilletid fordi sømanden hele tiden er skadet (fatter stadig ikke hvorfor han skulle købes).

Comments are closed.

Scroll to Top