You’re an Insightful Linguist

image Så har jeg hørt den med. Ha! Jeg har lige taget en IQ-test, og sørme om ikke de kan fortælle mig, at jeg er en “insightful linguist”. Jeg har da aldrig hørt sådan en gang vrøvl før. Det må være i stedet for at sige: “Du stinker til det hele unge mand, og gid at det må gå dig vel og gå dig vel og gå dig vel, og gid at det må gå dig vel i mange mange ååååååååår”. Men ikke desto mindre kom jeg i godt humør af at tage testen, for de skriver videre: This means you are highly intelligent and have the natural fluency of a writer and the visual and spatial strengths of an artist. Those skills contribute to your creative and expressive mind. Se, det kan man jo ikke tillade sig at klage over, men jeg tror nu stadig, at de er lidt galt på den, men hvad. Prøv det eventuelt selv, det er helt gratis, hvis man er tilfreds med kun at få scoren og ovenstående pladder. Hvis man gider betale 15 dollars kan man få en 15-siders rapport, men det var nu ikke lige hvad jeg gik efter!

2 thoughts on “You’re an Insightful Linguist”

  1. Det var da også en måde at pakke det ind på. Dybest set ser jeg sådan set bare ikke mig selv som specielt kreativ – et syn på mig selv jeg deler med en del andre 😉

Comments are closed.

Scroll to Top