Categories
In Danish

Testhelvedes udbrud

Nu jeg sidder alene hjemme foran ‘puteren en fredag aften kan jeg jo lige så godt finde ud af hvem jeg egentlig er. Jeg er derfor i gang med at pløje en del personlighedstests osv. igennem på www.emode.com. Jeg har lige fået at vide i en karrieretest, at jeg skulle forsøge mig med “writing and journalism”. Se det var da ikke nogen tosset idé, måske mine kreative lingvistiske evner kan hjælpe mig på vej?

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.