Categories
In Danish

Finding Nemo

Så har jeg været forbi quizilla igen. Denne gang for at finde ud af, hvilken karakter jeg ville være, hvis jeg var med i Finding Nemo. Desværre blev det ikke Crush (surfer-skilpadden fra Australien), men i stedet Hvilken Finding Nemo karakter er du?”>You are GILL! Hvilken Finding Nemo karakter er du? brought to you by Quizilla

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

10 replies on “Finding Nemo”

Jeg på den anden side er ret overbevist om at The Real Fisk mener dig, Anja!

Men hvad med dig selv, fisk? Jeg er ret overbevist om at du også bliver Gill, hvis du da vælger at være ærlig 😉

Jeg må skuffe jer. Fisk den Almægtige er…

MARLIN! The worrisome guardian with good intentions.

Hvor deprimerende og ikke godt for ens selvtillid at være en taberfisk.

Aha. Så fisken er en overbeskyttende fadertype-fisk! Husk at låse døren i nat … og pas på når du skal over den store vej i mogen, de store biler kører stærkt.

Sorry, men du er bare overhovedet ikke nogen Gill. Gill er for cool og du er……noget andet. Det skulle måske have været en mulighed at blive Nemos klasselærer, det ville have været meget mere troværdigt.

Jeg blev selv Nemo – det vil jeg så tænke lidt over….

Det kan der være noget om. Jeg vil dog mene, at nu da man ikke kan være klasselæreren og jeg ikke blev Crush, så er Gill helt på plads.

Jeg synes faktisk, at det lyder meget rimeligt, at du er Nemo – og jeg vil endda sige at Bruce er et godt stykke efter på andenpladsen 😉

Comments are closed.