Brian Mikkelsen med næsen i Sky!

Dagens leder i Politiken rammer mig et blødt sted. Jeg har det altid med at blive en lille smule sentimental når andre har øjnene åbne over for kultur-skal-betale-sig-minister Brian “Det er de selv ude om” Mikkelsens inkompetence. En mere end tiltrængt kritik af både ham og Sky Radio er vel kun på sin plads. Nu er jeg jo så i den heldige situation, at jeg ikke har været vidne til Sky Radios famøse sexoplysninger og minutlange nyhedsudsendelser … i Danmark. Her i Det Forenede Kongerige er der også masser af eksempler at tage af, når det kommer til Skys pop-programmer. Men det gider jeg ikke.

I stedet har jeg i internettets navn taget et smut forbi deres hjemmeside. Og man bliver ikke skuffet.

Ikke nok med at Ricky Martin er at finde som kransekagefigur, der er såmænd også blevet plads til farver og masser af konkurrencer. Se det er da public service som vi kender det. Desuden er der reserveret et hjørne til at lytterne kan bidrage med sms’er:

“Katrine er bare så dejlig…..
Traumer, 18, Aalbrog.”

“Venligst lidt mere power på 106 mhz
Keld Jensen, 57, Valsgård v Hobro.”

 • Nå, Keld på 57, du vil have mere power. Grow up.

“hva er livet uden skyradio til morgenkaffen:)
m og m, 48, frederiksund.”

 • Fred og ro? Afslapning? Evt. nyheder eller noget der kunne kaldes musik? M&M!

“Musikken er kedelig, men I har da i det mindste ikke ligeså dårlige værter som radio100
Dennis, 28, Odense.”

 • Nej, men måske du bare skulle lade være med at lytte til netop de to kanaler? Hvis du skal have dygtige værter er lokalradio og Sky nok ikke de bedste steder at lede. Jeg har aldrig hørt Radio100, men navnet giver mig nu også en idé om, at jeg skal holde mig væk. Sky behøver jeg vist ikke kommentere.

“Umuligt at modtage jeres signaler i Gilleleje. What to do man?
Ole Møller, 50, Gilleleje.”

 • Hvis 50-tallet betyder, at du er 50 år, skulle du måske bare indse det og lade være med at sende en sms til en pop-kanal og lyde som en halvanden meter høj og pubertetsplaget grønskolling. Hvis du ikke kan modtage deres signal i Gilleleje kan du evt. kravle op på toppen af en MEGET høj bygning, det plejer at virke.

“hej hvor for skriver i ikke på rds skærmen hvem der synger det gjor i igår til kl. 17:00
kim bentzen, 24, sønderborg.”

 • Det ved jeg ikke, men jeg vil ikke foreslå dem at ansætte dig for at udbedre det!

“kommer der ikke snart gang i netradioen igen? savner det sådan 🙁
Mads, 19, Vildbjerg.”

 • Det ved jeg ikke … Kan det betale sig?

“Hvorfor giver I ikke mere information om problemerne med jeres netradio??????
Jonas, 33, København.”

 • Det ved jeg ikke … Kan det betale sig?

“øv netradio ikke virker,er det ikke lidt øv i denne teknik aldre
Anita Bager, 42, Hundested.”

 • Jeg ved ikke lissom om det er så øv-agtigt, altså. (Se desuden under Ove Møller & Kim Bentzen)

“Snälla börja sända på internet snart, jag vill kunna lyssna på er!
Henrik, 24, Jönköping, Sverige.”

 • Vil du lyse på “er”? Det var da en mærkelig opførsel.

“Hej Susanne Jeg elsker dig
Peter Larsen, 42, Bjergby.”

“FCK bliver mestre igen.
Anders, 35, Holbæk.”

 • Det tror jeg ikke. Men held og lykke.

“Hejsa Dejligt at Skyradio er blevet landsdækkende. Men i Aabenraa er signalet ikke særligt klart. kan i gøre noget ?
Thomas Sørensen, 23, Aabenraa.”

 • Det ved jeg ikke … Kan det betale sig?

“Haha! Jeres nyhedsoplæser lyder som Dan Turell. Kulturradikalisme ind ad bagdøren
Tom, 26, Århus.”

 • Åhhhh, jeg tror måske ikke, at du skal regne med den helt store kulturradikale revolution fra Skys side, men hvis en stemme der LYDER som DT der siger “Og nyhederne … Frede skal giftes (juhuuu) … og det var nyhederne” er nok til at du synes at kulturradikalismen er tilbage … så god fangst skipper.

“Hey skyradio.. I styrer!! Vil I ikk nok spille ‘Lemon tree’ af Fool’s Garden!?? knus os
mia og stina, 15, Gentofte.”

 • Fool’s Garden –> I Styrer???. Jeg forsår ikke de unge nu om dage. Fool’s Garden styrede ikke i 1996 da de var på toppen af hitlisterne og de styrer så absolut ikke nu.

“TOTAL SUPER FED OPTUR RADIO
Niller Nielsen, 26, Ugerløse.”

 • Mmhmh, aaahaa, så det mener du Niller?

“Hvornaar faar vi sky netradio ?
Lars, 35, Det store udland.”

 • Det ved jeg ikke … Hvornår kan det betale sig?

2 thoughts on “Brian Mikkelsen med næsen i Sky!”

 1. Sådan René! Er helt på linie med dig. Men vores kære kulturminister er et regulært fjols, i den oprindelig beskrivelse af koncessionsbetingelserne for FM5 hed det sig oprindeligt at nyhedsdækningen skulle være på højde med Danmarks Radio. Dette blev efterfølgende pillet ud (sikkert for at please Dansk Folkeparti) – resultatet er, at SKY ikke har et forankrende grundlag at forholde sig til. Selvfølgelig udnytter de det til deres fordel, dvs. ansætter 15 journalister til at lave nyheder. Må jeg le – DR RADIO AVISEN har alene 67 journalister, og det dækker altså KUN RadioAvisen. DR Nyheder tæller mig bekendt omkring 500 personer. Det er selvfølgelig også inkl. TV.

  – Jacob.

 2. Ja, det er ikke fedt at vores lavkulturminister åbner op for sådan en gang dåsesnak. Der burde stilles flere krav til Sky, men, som du skriver, så har Dansk Populistparti jo interesse i også at have en radio til deres vælgere.

Comments are closed.

Scroll to Top