Categories
In Danish

Flix.dk

En flok tidligere ansatte på Dagbladet Information har valgt at gøre OhMyNews kunststykket efter og udgive en netavis skrevet af brugerne. På dansk, selvfølgelig. Ikke nok med at de har fået sig en genial idé – de har også øjnene ude selv. De sætter sig ikke bare tilbage og venter på, at nogen (nogle, måske endda?) gider skrive til dem. Næ nej. De finkæmmer selv nettet, og én af dem har ad den vej fået smag for blogs, herunder undertegnedes. Min artikel om Karen “Såe u'” Jespersen, “Så er den gal igen!” er blvet opstøvet af den ivrige blog-journalistmand. Du kan derfor også læse indlægget på deres hjemmeside. De er stadig i opstartsfasen, og jeg håber meget bestemt, at det er derfor, at siden er endnu mere rodet en min, og at det er derfor at deres sider ikke engang ligger på deres domæne! Jeg kan bare sige: Godt initiativ drenge, og godt at der er professionelle til at rædikere artiglerne, så vi ikke skal have en kunne-have-været-dansk ordbog frem hver gang vi skal læse noget. Gå nu til Så er den gal igen! @ flix.dk 😉

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

1 reply on “Flix.dk”

Comments are closed.