Categories
In Danish

Rundbarbering

Bloggen har fået en god og grundig rundbarbering i dag – hvilket også var mere end tiltrængt. Selv om jeg har holdt mig nogenlunde til pMachines template, har jeg poppet den lidt op. Jeg synes faktisk selv at resultatet er opløftende, taget i betragtning af, at jeg kun har ét billede af mig selv og kun har Notepad og Microsoft Photo Editor til rådighed.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.