Categories
In Danish

Berlusconi: Tjetjenerne bliver ikke slagtet

Er de ikke søde sammen? Billedet er taget fra Politiken Italiens premierminister og EUs formand, Silvio Berlusconi, har valgt at støtte Putin i alt, hvad han foretager sig. Han vil sågar være Putins forsvarsadvokat, hvis Mikhail Khodorkovskij lægger sag an. Idiot! Hvem fanden tror han han er? At sige at det er medierne, der finder på alle historierne om tjetjenernes lidelser er da for meget. Jeg er bange for, at vi har at gøre med en sammenslutning af verdens to mest magtfulde mafiaer, og det i EUs (ikke voldsomt plettede) navn. Berlusconi burde selv blive smidt bag tremmer og hele hans formue overdrages til AC Milan. Basta.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.