Categories
In Danish

Min blog er kommet hjem

Kan man tale om at have en god dag, så tror jeg, at jeg havde den i dag. Mit hjemmesidehotel hoster (du ved, det engelske ord for at være vært – ikke det danske ord for mirakelmiddelet mod tudser i halsen) nu også min blog OG Milan vandt en utrolig sikker sikker 1-0 sejr på udebane over Brügge ;-). De ligger nu på førstepladsen i gruppen efter fire kampe med en målscore på 2-1. Det kan ikke gøres meget mere overlegent 😉

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.