Messenger Plus!

Der er et par stykker derude, der ikke helt har fattet, hvad det er jeg skriver i MSN Messenger nogle gange. Det skyldes at jeg bruger programmet Messenger Plus!, som er et tilføjelsesprogram til MSN Messenger. Med det ved hånden kan man få de dersens smarte meddelelser i bunden af skærmen, når man får mail, selv om man ikke bruger Hotmail. Derudover har programmet en forfærdelig masse andre funktioner – heriblandt en påmindelsesfunktion, chef-beskyttelse og IRC-lignende kommandoer, som er uforståelige for dem, der ikke har Messenger Plus! installeret. Undskyld. Men I kan altså bare selv installere det, hvis I er utilfredse. Programmet er gratis, og derfor har Patchou (ham der laver det) valgt at smide noget reklame-skidt med, men han er samtidig så flink, at han giver os mulighed for at lade være med at installere det, hvis bare vi kan huske at sige nej tak under installationen.

6 thoughts on “Messenger Plus!”

  1. Ok, hvad gør man så hvis man fik de reklamer installeret og man gerne vil ha dem væk igen. Jeg har afinstalleret messenger plus, men det hjalp ikke…

  2. TJ ja det er mig: Du skal kun bruge de smarte funktioner når den du snakker med også har Plus! installeret.

    Line: Hvis du har afinstalleret Plus! (ikke bare slettet filerne) skulle sponsorprogrammerne og være afinstalleret efter du har genstartet computeren. Hvis det ikke er tilfældet, bliver du nok nødt til endnnu engang at installere med sponsorprogrammerne for derefter at prøve at afinstallere igen!. Nogle af sponsorprogrammerne kan vist også afinstalleres individuelt. Held og lykke.

  3. Hvordan tilfoejer jeg en gmail konto saa jeg kan se naar jeg faar ny mail paa messenger??

    Kan Messenger plus bruges?

  4. Det må den helt sikkert kunne, for Gmail støtter pop3. Jeg bruger hverken Messenger Plus! eller Gmail i øjeblikket, så jeg kan ikke hjælpe dig mere end at sige, at det skal kunne lade sig gøre 🙂

Comments are closed.

Scroll to Top