Messenger Plus!

·

·

Der er et par stykker derude, der ikke helt har fattet, hvad det er jeg skriver i MSN Messenger nogle gange. Det skyldes at jeg bruger programmet Messenger Plus!, som er et tilføjelsesprogram til MSN Messenger. Med det ved hånden kan man få de dersens smarte meddelelser i bunden af skærmen, når man får mail, selv om man ikke bruger Hotmail. Derudover har programmet en forfærdelig masse andre funktioner – heriblandt en påmindelsesfunktion, chef-beskyttelse og IRC-lignende kommandoer, som er uforståelige for dem, der ikke har Messenger Plus! installeret. Undskyld. Men I kan altså bare selv installere det, hvis I er utilfredse. Programmet er gratis, og derfor har Patchou (ham der laver det) valgt at smide noget reklame-skidt med, men han er samtidig så flink, at han giver os mulighed for at lade være med at installere det, hvis bare vi kan huske at sige nej tak under installationen.