Categories
In Danish

Udviklingsnyheder

Jeg abonnerer på en del udviklingsnyheder. De fleste via feeds direkte ind i Google Reader og dermed også ind i tre af mine absolutte yndlings-apps, Feedly (web+iPad+Android), Flipboard (iPad+Android) og Reeder (Mac+iPad). Og selvfølgelig via Twitter, hvor jeg – udover at følge en del – også har lavet to lister, Aid & Development og UN.

Men noget, der er tankevækkende for mig, er, at de bedste kilder lige nu (igen) er nyhedsbreve. Jeg er især glad for:

  • DAWNS Digest (Development and Aid World News Service Digest), som koster $2,99 om måneden. Det er hver en cent værd.
  • UN WireUnited Nations Foundation laver et bragende godt gratis nyhedsbrev med FN-nyheder
  • U-landsnyt.dk – nyheder på dansk. I hvert fald for det meste.
  • Min chef sender dagligt en email ud til vi kommunikationsansatte, som minder meget om DAWNS Digest i format og omfang. Det er ikke til offentlig deling, men når DAWNS gør det samme, kan du jo også være lige meget, ikke?

Men altså … nyhedsbreve!

Det viste sig, at revolutionen var reaktionær.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

1 reply on “Udviklingsnyheder”

Comments are closed.