In Danish

Forholdsvis ny video fra Shout Out Out Out Out

Det er ofte ganske rart at komme hjem fra ferie. Især når det viser sig, at mit måske-nærmest-en-slags-yndlingsband-i-hele-verden-band Shout Out Out Out Out (eller blot SO4 eller SOOOO) har udgivet en ny musikvideo. Denne gang deres første single, “Now That I’ve Given Up Hope, I Feel Much Better”, fra deres fremragende nye album, “Spanish Moss And Total Loss” (lyt på Spotify).

Jeg troede først at den var instrueret af den samme instruktør som den fabelagtige video til “Bad Choices” fra 2009-albummet “Reintegration Time” (lyt på Spotify):

Det var den ikke, forstås. Bad Choices var instrueret af A.J. Bond & Chris von Szombathy, mens den nye video er lavet af bandmedlemmet Lyle Bell og aAron munson.

De er generelt ret glade for minimalistiske og rolige videoer. “Remind Me in Dark Times” (instrueret af Dr. Steven Hope) var også meget mere minimalistisk og rolig end nummeret egentlig lægger op til. Det er egentlig ret sejt. Og “Remind Me in Dark Times” (også fra “Reintegration Time”) er et satans suverænt nummer.

%d bloggers like this: