Categories
In Danish

Lej min lejlighed

Min lejlighed er ledig fra 1. juli 2011. Læs mere og se flere billeder.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

5 replies on “Lej min lejlighed”

Jeg regner med at smutte til Kbh. inden så længe. Jeg mangler egentlig bare at få sat min lejlighed her til salg (men jeg har lige pudset vinduerne, så det nærmer sig!), så den der er bestemt attraktiv, om ikke andet så som et pitstop inden min endelige bopæl 🙂 … men det er en du fremlejer møbleret, ik’?

Delvist. Et lille spisebord (ok, campingbord) med stole, potter, pander, bogreol og klædeskab. Seng og komfortabel sidde-instrument haves ikke…

Læg også mærke til, at der ikke er bad i selve lejligheden. Det er en stopklods for nogle.

Comments are closed.