Lej min lejlighed

Min lejlighed er ledig fra 1. juli 2011. Læs mere og se flere billeder.


Posted

in

by

Comments

5 responses to “Lej min lejlighed”

 1. Morten Blinksbjerg Nielsen on Facebook avatar

  Jeg regner med at smutte til Kbh. inden så længe. Jeg mangler egentlig bare at få sat min lejlighed her til salg (men jeg har lige pudset vinduerne, så det nærmer sig!), så den der er bestemt attraktiv, om ikke andet så som et pitstop inden min endelige bopæl 🙂 … men det er en du fremlejer møbleret, ik’?

 2. René Clausen Nielsen on Facebook avatar

  Delvist. Et lille spisebord (ok, campingbord) med stole, potter, pander, bogreol og klædeskab. Seng og komfortabel sidde-instrument haves ikke…

  Læg også mærke til, at der ikke er bad i selve lejligheden. Det er en stopklods for nogle.

 3. Marie Tielbo on Facebook avatar

  Er den lejet ud? Jeg har en lejlighedssøgende ven, som måske kunne være interesseret.

 4. René Clausen Nielsen on Facebook avatar

  Jeps, den er udlejet. Men tak for tanken.