Categories
In Danish

Jeg har lige været i Swaziland igen

I Malolotja Nature Reserve
I Malolotja Nature Reserve

Kongen er virkelig en klovn, men Swaziland er virkelig et smukt land. Og menneskene fantastiske. I hvert fald når man er der som turist. Vi fik sendt en masse tanker af sted til både Anna & Simon og mine forældre, som alle har været med på tur. Denne gang var det med Puks forældre.

Lur mig om ikke der kommer en flok billeder på Flickr, når jeg engang har en ledig stund. Og sikkert et blogindlæg på The Wizards of Moz. Kommer tid kommer … mere.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

5 replies on “Jeg har lige været i Swaziland igen”

Comments are closed.