Jeg har lige været i Swaziland igen

I Malolotja Nature Reserve
I Malolotja Nature Reserve

Kongen er virkelig en klovn, men Swaziland er virkelig et smukt land. Og menneskene fantastiske. I hvert fald når man er der som turist. Vi fik sendt en masse tanker af sted til både Anna & Simon og mine forældre, som alle har været med på tur. Denne gang var det med Puks forældre.

Lur mig om ikke der kommer en flok billeder på Flickr, når jeg engang har en ledig stund. Og sikkert et blogindlæg på The Wizards of Moz. Kommer tid kommer … mere.

5 thoughts on “Jeg har lige været i Swaziland igen”

  1. Mor, min tekst er måske nok volapyk, men jeg kan ikke finde noget på engelsk?

    Rune, det var frokost med rugbrødsklemmer ude i naturen. Hvis ikke det indbød til kold dåseøl fra køleboksen, så ved jeg da ikke, hvad gør 🙂

Comments are closed.

Scroll to Top