In Danish

Jeg har lige været i Swaziland igen

I Malolotja Nature Reserve

I Malolotja Nature Reserve

Kongen er virkelig en klovn, men Swaziland er virkelig et smukt land. Og menneskene fantastiske. I hvert fald når man er der som turist. Vi fik sendt en masse tanker af sted til både Anna & Simon og mine forældre, som alle har været med på tur. Denne gang var det med Puks forældre.

Lur mig om ikke der kommer en flok billeder på Flickr, når jeg engang har en ledig stund. Og sikkert et blogindlæg på The Wizards of Moz. Kommer tid kommer … mere.

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

  1. det vil ve glæde os til, så kan vi opfriske vores dejlige tur :D, men din tekst er volapyk, når jeg klikker på din overskrift, halvt dansk/halvt engesk !! hils hos dig

  2. Haha. Jeg elsker danskerstilen med dåseøl og det der “hvor er komforten henne”-udtryk. 🙂

  3. Mor, min tekst er måske nok volapyk, men jeg kan ikke finde noget på engelsk?

    Rune, det var frokost med rugbrødsklemmer ude i naturen. Hvis ikke det indbød til kold dåseøl fra køleboksen, så ved jeg da ikke, hvad gør 🙂

  4. Facebookteksten på fasebook siden er ok, ikke volapyk , men når jeg klikker på overskiften er det en blanding af engelsk og dansk.

  5. og tak for billederne, dejligt at være lidt med på tur, god weekend 😀

Comments are closed.

%d bloggers like this: