Categories
In Danish

Jordskælv og tsunami i Japan

Det ekstremt voldsomme jordskælv, der i dag ramte Japan i nærheden af Sendai (ca. 1 mio. indbyggere) blev målt til 8,9 på Richterskalaen og er dermed det 7. mest voldsomme jordskælv nogensinde – og det værste, der nogensinde er registreret i Japan. Økonomisk bliver det det dyreste nogensinde med formodede ødelæggelser på $100-500 mia.

Jeg har samlet nogle links:

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

2 replies on “Jordskælv og tsunami i Japan”

Comments are closed.