Bloggerhøjborgen, Jarmers Plads

·

·

Så skal vi til det igen. Altså understrege at Jarmers Plads er stedet hvor bloggere arbejder. Emme startede det hele, men nu er vi flere fra den gamle garde. Herunder overtegnede selv, men også mere kendte blogfolk fra the first mover days, trinetrine, Dalager og NielsMLP.

Siden da er upcoming blogcelebriteter som Ida Jeng (desværre ikke længere Jarmers-bound) og Anna Ebbesen kommet til. Og Martin Sønderlev kunne også på et tidspunkt kaldes blogger. Siden han stoppede her, er Bo Juni selvfølgelig også blevet tilføjet blogosfæren. Og selv om hun ikke længere kommer her så tit, må man selvfølgelig ikke glemme Pia Lauritzen.

Nå, men jeg skriver selvfølgelig alt det her af en grund. Og den er, at endnu en af de gamle bloggere skal til at betræde vore gulvtæpper. Det skal han pr. 1. november 2009. Den ene halvdel af Danmarks bedste blog, Stefan Bøgh-Andersen, er nemlig blevet ansat i Eksponent. Det er vi helt enormt glade for.

Emme efterspørger også en liste over, hvem der stadig er aktive bloggere. Jeg vil faktisk mene, at det er alle de ovenstående. Hvis Martins deliciousfeed tæller med 🙂