We are more clever

Mogens Camre gør det igen. Jeg kan simpelthen ikke engang grine længere. Den mand burde seriøst ikke repræsentere Danmark. Og han burde da i hvert fald slet ikke udtale sig på vegne af “danskerne”. Mogens Camre, jeg er ikke enig med dig i en eneste ting, du har sagt indenfor de seneste 10 år.

interview-med-mogens-camre

ZZZ
Billede af andjohan via Flickr

Som det fremgår af interviewet ovenfor, siger han, i et interview med Radio France Internationale, at vi danskere mener, at rumænere og bulgarere er mindre kløgtige end vi er. De er simpelthen for dumme til at have aå mange stemmer i EU. Man kan jo se, at de ikke kan finde ud af at køre et land på En Ordentlig Måde. Og så er de jo tilbagestående, gammeldags og udemokratiske. Modsat åbenbart Dansk Folkeparti og Camre, som jo hylder alt gammelt og som ikke vil give lige stemmeret til folk, der er mindre kløgtige end overmennesket, skandinaven.

Efterfølgende fortæller han i øvrigt også, at folk rent faktisk kan rejse fra Frankrig til Danmark på 10-15 timer nutildaws (hvilket selvfølgelig underminerer vores alt for åbne wonderland). Han er rigtignok et moderne menneske.

Fucking christ! Ja, fucking christ!

4 thoughts on “We are more clever”

  1. I am not impressed… Måske ved Mogens Camre, om man også skal være 'klog nok' for at være MEP?… Er han mon klog nok?

    Han er nok ikke den mest velformulerede diplomat Danmark har, hva' 🙂

  2. Anne Mette Kærgaard

    I USA havde de nok valgt ham til præsident. På den måde er vi forhåbentlig lidt more clever.

Comments are closed.

Scroll to Top