Lagkagediagrammer

Jeg sidder lige og roder med en afrapportering af en survey. Og så var det jo lige, at jeg ville forsøge mig med et par overspringshandlinger, som gav en snas mening.

Derfor får du dig her et par forholdsvis hhv. enormt sjove lagkagediagrammer – eller funny pie charts, som de engelsktalende har det med at kalde dem. Men husk på, at det er min fødselsdag, så jeg hælder mere til lagkage end til tærter i dag.

Pac-man chart
Billede af mark.groves via Flickr
Billede fra We heart it
Time Breakdown of modern Web Design

Og til sidst min favorit:

Billede fra a href=

3 thoughts on “Lagkagediagrammer”

  1. Rick Astley-kagen er guld!! 🙂 Er det en generator, hvor man kan hive flere ting kunstneres tærter ud??

  2. Rick Astley-diagrammet har jeg set i en bog i UrbanOutfitters. Kender hverken titel eller forfatter. Bogens forside er prydet af et diagram hvor det er opgjort hvor meget Meat Loaf "would do for love" kontra "that". Det er sjovt nok en 100 – 0…

Comments are closed.

Scroll to Top