Categories
In Danish

Hoooved, skulder, knæ og tå

(… knæ og tå)

Nogle ting kan til tider overraske selv den mest forknytte konservative trendforsker, når de pludselig virker cool. Eller mig (modsat trendforsker). Eksempelvis undrer det mig, at latte nogensinde var cool (og dermed også Radikale?). Og benvarmere. Men væsentligst af alt undres jeg af læbestift.

Nok om det.

Sangen “Hoved, skulder, knæ og tå” har selvfølgelig til alle tider været kampcool, men altså. SÅ cool? Det tror jeg ikke.

(via @skinnermike)

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.