Blodige rødbeder giver tarmslyng

Jeg er af natur en ganske særlig kombination af insisterende og gentagende. Det er en uhyggelig usympatisk kombination, men ikke desto mindre er jeg sikker på, at det nogle gange gør, at jeg får påduttet andre noget, som de senere bliver glade for. I op mod et par procent af tilfældende, kunne man håbe på.

Nu vil jeg blandt andet endnu engang slå et slag for The Bloody Beetroots. Det har jeg gjort længe og ofte. Jeg har dog lige erhvervet mig en t-shirt og lidt mere musik med dem. Og så er jeg lige faldet over nedensiddende interview. Hvis vi siger, at man er mig, så føler man sig forpligtet til endnu engang at sige: “Hør nu for snøvsen bare noget mere The Bloody Beetroots, dumpap”.

Og ja, det er også et ret usympatisk træk at kalde andre for dumpapper. Men det er bare så fedt at få lov til at skrive det. Især i flertal.

Interview

Musik

The Bloody Beetroots: Cornelius

The Bloody Beetroots: Rombo (feat. Congorock)

Scroll to Top